Nova sala d'activitats dirigides al Pavelló Municipal

El nou espai compta amb 85 m² i se situa a la planta baixa de l'equipament

Esports

La nova sala d'activitats dirigides del pavelló
La nova sala d'activitats dirigides del pavelló | Ajuntament de Montmeló

El Pavelló Municipal compta amb una nova sala per fer activitats esportives dirigides, ubicada a la zona de la planta baixa que fins ara ocupaven els despatxos de les entitats esportives. Aquest nou espai forma part del pla d'arranjament i millora dels diferents equipaments esportius.

Aquest estiu, l'Ajuntament ha reubicat la sala d'activitats físiques dirigides del pavelló, que fins ara es trobava a la zona d'accés a la pista. La nova sala ocupa l'espai de la planta baixa que fins ara estava destinat a despatxos d'entitats esportives. Després de les obres de rehabilitació s'ha aconseguit una sala diàfana de 85 m², independent de la resta de serveis del pavelló.

L'espai d'entrada a la pista on es duien a terme les activitats dirigides anteriorment s'ha rehabilitat i ha passat a ser un magatzem per material esportiu i una sala de reunions.

Amb aquesta nova sala d'activitats físiques permet al pavelló tenir un espai amb mides més adequades a les necessitats de les persones que realitzen les diferents disciplines esportives indoor, renovar l'oferta d'activitats dirigides i ampliar l'horari.

El Pavelló Municipal ha iniciat la nova temporada 2022-2023 amb una oferta d'onze disciplines gimnàstiques i amb un horari que va des de dilluns a divendres, de 9.15 a 21.15 hores.

 

Edicions locals