El Consell Comarcal obre el termini d'ajuts per a habitatges buits que es posin a lloguer

En aquesta ocasió els ajuts poden arribar a ser de fins a 3.000 euros per persona i habitatge

Societat

El Consell Comarcal ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer a través de la borsa comarcal.

El termini acaba el 3 d'octubre i aquest any es duplica l'import de la subvenció, que pot arribar als 3.000 euros per persona i habitatge. La convocatòria busca incentivar el lloguer dels habitatges de la comarca que estan desocupats i que es faci a través de la borsa comarcal de l'oficina comarcal d'habitatge.

Les subvencions s'adrecen als propietaris d'habitatges desocupats situats a municipis de la comarca, tret dels municipis que disposen del programa de la xarxa de mediació per al lloguer assequible al seu municipi, com Caldes de Montbui, Granollers, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Parets del Vallès i Sant Celoni.

Ha de ser un habitatge que provingui del mercat lliure o de protecció oficial amb la preceptiva autorització per arrendar, i que disposi de la cèdula d'habitabilitat i el certificat d'eficiència energètica. L'import màxim de la subvenció per persona i habitatge correspon al 80% de les despeses subvencionables acceptades, IVA exclòs, amb un import màxim de 3.000 euros/habitatge, IVA exclòs.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el pròxim 3 d'octubre. Es pot sol·licitar presencialment, amb cita prèvia, a la seu del Consell Comarcal, o telemàticament, juntament amb tota la documentació requerida.

Edicions locals