El PSC de Montmeló informa de les mesures del Govern central a l'estació de Rodalies

La campanya ‘El Govern de la Gent’ té per objectiu informar de les d’iniciatives que està portant a terme el govern de Pedro Sánchez

Política

Els socialistes han repartit fulletons a l'estació de tren
Els socialistes han repartit fulletons a l'estació de tren | PSC Montmeló

Després de l’entrada en vigor de la gratuïtat dels abonaments dels trens de Rodalies; alcaldes, regidors i militants de tota la comarca s’han desplaçat a les estacions de tren dels seus municipis per explicar les mesures que ha posat en marxa el Govern de Pedro Sánchez i que serveixen per pal·liar els efectes de la guerra de Putin.

Els socialistes de Montmeló, juntament amb els d'altres municipis, s’han mobilitzat en aquests primers dies de gratuïtat i des de primera hora del matí, han repartit a les estacions fulletons informatius que detallen totes les mesures de l’executiu espanyol. La més destacada és la que afecta el transport públic, des d’ahir, els abonaments dels trens de Rodalies són gratuïts, així com els de mitja distància de Renfe. També s’ofereix una bonificació del 30% en els abonaments dels transports autonòmics i municipals, és a dir, en línies d’autobús que connecten els municipis i també els interurbans, en alguns casos, la rebaixa s’augmenta fins al 50%.

La resta de mesures que s’han aprovat i que ja s’estan aplicant són la reducció de 20 cèntims per litre en benzina i combustibles, la limitació del preu de la bombona de butà a 19,55 euros, ajuts pels sectors afectats, com els transportistes, augment de 100 euros als estudiants becats, ajuts per a les rendes més baixes i la limitació de l’augment del preu dels lloguers al 2%. També destaca els impostos a bancs i empreses energètiques, i en aquest sector, destaca la reducció de l’IVA de l’electricitat i del gas del 21 al 5%.

La campanya ‘El Govern de la Gent’ serà visible aquests dies a les estacions de tren i també a les parades d’autobús. Els pròxims dies, es continuarà informant de les noves mesures a Montmeló i a més municipis i més endavant es faran altres accions.

Edicions locals