Dos equips baixvallesans al Torneig d'Històrics del Vallès Oriental

El CF Martorelles i el CF Montmeló UE participaran a l'onzena edició de la competició

Esports

El CF Martorelles, igual que el CF Montmeló, participarà al Torneig d'Històrics
El CF Martorelles, igual que el CF Montmeló, participarà al Torneig d'Històrics | CF Martorelles

El Torneig d'Històrics del Vallès Oriental celebra una nova edició la setmana que ve. L'onzena edició de la competició arrencarà el dimecres 31 d'agost i s'allargarà fins al diumenge 4 de setembre. El torneig tindrà dos equips baixvallesans: el CF Martorelles i el CF Montmeló UE.

La competició tindrà la participació de dos equips baixvallesans: el CF Martorelles i el CF Montmeló UE. Els dos equips participaran en el torneig masculí on es reuniran fins a 10 clubs històrics de tota la comarca. L'entitat martorellesenca també participarà en el torneig femení, que enguany compta amb 6 conjunts participants.

El torneig comptarà enguany amb tres seus: el Camp d’Esports Municipal de Cardedeu, al Camp Joan Nicolau de Sant Antoni de Vilamajor i al Camp de Futbol de la Roca del Vallès. La fase de grups es disputarà dimecres i dijous, les semifinals dissabte i les finals diumenge. El torneig femení es jugarà íntegrament a la Roca, excepte la final, i el masculí se celebrarà entre Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor. Les finals de les dues categories seran a Cardedeu.

El Torneig d’Històrics va néixer l’any 2011 amb la voluntat de reunir als equips de futbol de la comarca amb una trajectòria de 75 anys o més i al mateix temps generar un espai per la preparació de la nova temporada esportiva.

Edicions locals