Nova edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve al Circuit

La festa de l'esport inclusiu ha comptat amb una cursa per relleus i un sopar-espectacle

Esports

La cursa de relleus ha comptat amb més de 100 participants
La cursa de relleus ha comptat amb més de 100 participants | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat avui la quarta edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve, un esdeveniment que pretén reivindicar l'esport inclusiu i que any rere any es consolida com una de les cites solidàries imprescindibles del calendari del traçat.

Com és habitual, el GP FIE ha comptat amb el suport d'esportistes i algunes personalitats del món de la cultura i l'oci. Laia Sanz, Cyril Despres, Nandu Jubany, Artur Paguera, Eloi Vila o Gerard Farrés han estat alguns dels rostres coneguts que no han volgut perdre detall de l'esdeveniment solidari un any més.

Altres protagonistes del Gran Premi Fundació Isidre Esteve han estat els esportistes que s'han reptat en la cursa per relleus. Es tracta d'una prova que ha congregat a més de 100 participants, comptant amb la participació tant de persones amb capacitats especials com sense elles en equips mixtos de tres persones. Tots ells han rodat pel traçat mundialista exhibint els valors de l'esport inclusiu.

Amb la cursa per relleus com a plat fort, el GP FIE ha celebrat també altres activitats. Al matí, un nombrós grup de nens i nenes ha participat en tallers d'educació viària, activitats d'esport adaptat per a posar-se en la pell de les persones amb mobilitat reduïda i fins i tot han dut a terme una visita per les instal·lacions. Els més petits han pogut interactuar també amb esportistes paralímpics.

L'entitat sense ànim de lucre ha organitzat una gran vetllada nocturna al Circuit que comptarà amb el polifacètic humorista Pep Plaza com a conductor, així com amb els seus companys de professió Judit Martin i Jordi Soriano. També hi haurà actuacions en directe a càrrec de la Fundació SIFU, així com de Daniel Anglada i Guillem León, dos usuaris del Centre Pont del CAR de Sant Cugat. El colofó està sent el sopar benèfic a càrrec del xef Nandu Jubany, en plena recta principal del Circuit.

Edicions locals