La Cambra del Vallès Oriental organitza trobades empresarials setmanals

L'objectiu és dinamitzar el conjunt de l'economia local i contribuir al creixement i la competitivitat dels negocis

Economia

La Cambra del Vallès Oriental organitza trobades empresarials setmanals
La Cambra del Vallès Oriental organitza trobades empresarials setmanals

La Cambra del Vallès Oriental ha posat en marxa una iniciativa per fomentar la col·laboració empresarial. Es tracta de Xarxa de Negocis Cambra, un espai de reunió setmanal a disposició de l'empresariat local per impulsar els seus negocis, establir sinergies amb altres negocis de la zona, compartir oportunitats i potenciar la rendibilitat i competitivitat al mercat.

Per tirar endavant la iniciativa, la Cambra del Vallès Oriental ha creat un equip de treball amb representació dels actors empresarials necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat. Els equips estan coordinats per un grup executiu que promou les interrelacions; col·labora en l'estudi dels negocis generats entre els membres; dinamitza l'entorn empresarial del Vallès Oriental, i dona suport als membres perquè assoleixin els seus objectius.

La fita de la Xarxa de Negocis Cambra és que l'empresariat que s'hi adhereixi –actualment una cinquantena– pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l'any, segons l'activitat que representi. Per això, els equips compten amb un seguit d'activitats promotores d'aliances entre els participants.

En primer lloc, la xarxa compta amb reunions setmanals presencials d'1 hora i mitja on els membres intercanvien negocis i col·laboren conjuntament. La comunitat també té una aplicació pròpia, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l'intercanvi de negocis. I, finalment, s'organitzen esdeveniments sectorials amb altres membres del mateix sector d'activitat d'altres territoris per així crear sinergies.

Amb aquesta iniciativa, la Cambra del Vallès Oriental intensifica "l'aposta pel territori, dinamitzant el conjunt de l'economia local i contribuint al creixement i la competitivitat dels negocis".

Edicions locals