Montornès serà envaït per una munió de zombis aquest dissabte a la nit

Aquest joc de rol en viu es desenvoluparà pels carrers del centre entre les 22 h i les 4 h

Cultura

Montornès serà envaït per una munió de zombis aquest dissabte a la nit
Montornès serà envaït per una munió de zombis aquest dissabte a la nit | Aj. Montornès

La nit del 9 al 10 de juliol, Montornès serà l’escenari d’un joc de rol en viu. L’activitat va ser una de les escollides per l'Assemblea Jove en el marc dels pressupostos Kosmos 2022. L’acció es desenvoluparà entre les 22 h i les 4 h per diversos carrers del centre, per la qual cosa s’avisa els veïns que no s’espantin si veuen moviment i persones disfressades de zombi.

L’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos va escollir a finals d’any prop d’una vintena d’accions que s’estan desenvolupant durant aquest 2022 adreçades al jovent del poble. Dues de les triades van ser un túnel del terror per a joves de 12 a 17 anys que es va celebrar el passat cap de setmana amb més d’un centenar de participants, i un joc de rol, el Montornès Zombie, que es desenvoluparà la nit del dissabte 9 de juliol pels carrers del centre.

Tot i que l'activitat arribarà a tot el centre del poble, les zones on hi haurà més moviment se situen a la plaça de Pintor Mir, al carrer del Molí (entorn del Centre Juvenil Sputnik), el passatge del Pedró i a l’Ajuntament. Els jugadors i jugadores es desplaçaran d'un lloc a l'altre convenientment identificats per superar les proves que se’ls imposin mentre són perseguits pels zombis que els intentaran capturar i convertir en morts vivents. L'activitat començarà a l’amfiteatre de l’Sputnik a les 22 h i acabarà a l'Ajuntament al voltant de les 4 h de la matinada.

El Departament de Joventut ha distribuït cartells d’avís per diversos equipaments i establiments del centre, per evitar ensurts al veïnat. Per qualsevol incidència relacionada amb el joc també estarà operatiu el telèfon del Departament de Joventut 673 53 26 09. 

Com participar al Montornès Zombie?

El joc està obert a la participació de joves majors de 14 anys. Els menors d’aquesta edat hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Per inscriure’s a l’activitat cal adreçar-se al web de Joventut Montornès o de manera presencial al Centre Juvenil Sputnik. En funció de les bonificacions, el preu de la inscripció oscil·la entre els 15 i els 25 euros.

Edicions locals