El CRA'P programa 'Win-do-w', un xou de la clown Sara Pons

També hi actuen la Mollet Jazz Band, Teatre Nu i Mirla Riomar

Cultura

El CRA'P programa 'Win-do-w', un xou de la clown Sara Pons
El CRA'P programa 'Win-do-w', un xou de la clown Sara Pons

El xou de clown en moviment Win-do-w, de la montmelonina Sara Pons, omplirà d'art el parc de les Pruneres aquest divendres a les 19 h en aquesta proposta escènica programada pel CRA'P dins del Refresc'Art –organitzat per l'Ajuntament de Mollet–.

Pons és una clown fascinada i lliurada a l’instant, indaga a les profunditats dels conflictes que afligeixen l’ésser humà a tall de joc. Les seves aliades, fulles seques, guarden records, alguns ja passats a l’oblit. Recull, descobreix, camina i transporta l'espectador a un imaginari de finestres que descobreixen històries.

També al parc de les Pruneres

Els pròxims dies també hi haurà altres propostes al parc de les Pruneres, com és el cas del concert de la Mollet Jazz Band, de l'Escola Municipal de Música i Dansa, que serà dissabte a les 20 h, sota la direcció de Josep M. Aparicio. Dijous a les 19.30 h arribarà Teatre Arrosegat de Catalunya, a càrrec de la Cia Teatre Nu, dins de La Xarxa al Parc!.

Reivindicant l'art africà

El Museu Abelló és també un altre dels escenaris del Refresc'Art i enguany hi ofereix diverses propostes vinculades amb l'art forà. La pròxima serà dijous a les 20 h amb el concert afrobrasiler de Mirla Riomar, qui transmet en la seva música l'ancestralitat i les arrels socials d'una Brasil que ha fusionat diverses cultures al llarg de la història, marcada per la colonització. Aquesta és l'única de les actuacions esmentades que requereix entrades, i s'han de reservar a molletvalles.koobin.com, però són gratuïtes.

La nota musical del Refresc'Art

El primer cap de setmana de la programació del Refresc'Art va estar monopolitzat pel vessant musical. El Teatre Can Gomà-Josep Maria Pou acollia una actuació de l'Escola Municipal de Música i Dansa; Estoc de Veus actuava a la Terrassa del Museu; l'Associació Musical Pau Casals donava la nota musical a la plaça Major; i AMAM programava el segon Directe al Carrer (plaça Catalunya) amb Aleix Tort.

Edicions locals