La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra actuaran al nou festival Mollet Music Week

El festival serà el 20, 21 i 22 de juliol al parc de Ca l'Estrada

Cultura

La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra actuaran al nou festival Mollet Music Week
La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra actuaran al nou festival Mollet Music Week

Mollet del Vallès

La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra seran els artistes convidats a la primera edició de la Mollet Music Week,que  tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de juliol a partir de les 23 hores al parc de Ca l’Estrada. El festival serà gratuït, obert a tothom i neix amb vocació de continuïtat.

Mollet Music Week és el nou festival de música per a la joventut de Mollet. Amb propostes fresques i musicalment engrescadores, MMW "neix de la voluntat de fomentar l’activitat cultural i d’oci del col·lectiu més jove de la ciutat", expliquen des de l'Ajuntament.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, diu que “és una proposta que presentem amb molta il·lusió i que estem convençuts que tindrà una gran acollida entre el nostre jovent. Perquè és un festival pensat per a ells amb grups o solistes de primer nivell”. L’alcaldessa ha afegit: “Estic convençuda que el Mollet Music Week es convertirà, molt aviat, en un referent musical a la nostra comarca.”

Així, des de les regidories de Cultura i Joventut es vol fer partícip d’aquest projecte a un públic jove de Mollet i d’altres localitats. La regidora de Cultura, Mercè Pèrez Piedrafita, ha assenyalat que “amb el Mollet Music Week volem impulsar la imatge de ciutat compromesa amb la joventut, la cultura i l’oci responsable i de qualitat”.

Per la seva part, Encarna Ortiz Jurado, regidora de Joventut i Promoció de la Ciutat, ha assegurat que “els concerts seran gratuïts en aquesta edició per celebrar el naixement d’aquest nou festival, que posarà ritme als juliols a Mollet i posarà la nostra ciutat en el mapa de festivals d’estiu”.

Tots els concerts es fan al parc de Ca l’Estrada i comencen a les 23 hores. El dia 20 de juliol actua La Pegatina. El dia següent, és el torn de Ladilla Rusa. Ana Guerra tanca MMW el dia 22.

Edicions locals