Els equips baixvallesans de Tercera Catalana aniran tots al grup 9

CF Martorelles, CF Montmeló UE, CD Montornés Norte i CF Parets B jugaran al mateix grup

Esports

El CF Montmeló UE i el CD Montornés Norte compartiran grup amb el CF Martorelles i el CF Parets B
El CF Montmeló UE i el CD Montornés Norte compartiran grup amb el CF Martorelles i el CF Parets B | CD Montornés Norte

Els equips del Baix Vallès de Tercera Catalana estaran tots al mateix grup la temporada que ve. La divisió tornarà a ajuntar tots els equips del Vallès Oriental en un mateix grup, on estaran el CF Martorelles, el CF Montmeló UE, el CD Montornés Norte i el CF Parets B.

El grup 9 de la Tercera Catalana 2022/23 estarà format principalment pels equips del Vallès Oriental. A més dels equips baixvallesans, el grup comptarà amb: Bellavista Milán, UE Canovelles, FC Cardedeu B, CF La Torreta, CE Llerona, CE Lliçà d'Amunt, CE Llinars, CF Palautordera, FC Sant Celoni, CF Santa Eulàlia de Ronçana, Atlètic Vallès, CF Vilamajor i CF Vilanova. El grup el completa amb un equip del Vallès Occidental: la Unificació Santa Perpètua. Per tant, el grup 9 comptarà amb un total de 18 equips.

La distribució és un canvi important pel CF Martorelles, que l'any passat va caure al grup del Vallès Occidental i aquest any torna amb els equips de la comarca, com buscaven des de l'entitat martorellesenca. El CD Montornés Norte i el CF Montmeló UE mantindran el grup on ja estaven, mentre que el filial del CF Parets provarà la Tercera Catalana després de baixar des de Segona.

El calendari i la confirmació definitiva dels grups es publicaran en les pròximes setmanes. El que ja se sap amb seguretat és que la temporada de Tercera Catalana començarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.

Edicions locals