Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme aterren al Circuit

La 27a edició de la prova se celebra aquest cap de setmana, des del dijous fins el diumenge

Esports

La sortida de l'edició de l'any passat
La sortida de l'edició de l'any passat | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja està preparat per a rebre als participants de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Tots els engranatges començaran a posar-se en marxa per iniciar la 27a edició de la prova, i ho faran amb una jornada d'assaigs privats aquest mateix dijous, abans d'afrontar els entrenaments qualificatius i nocturns el divendres.

La cursa presenta una combinació d'elements que ningú es pot perdre: 54 equips inscrits, 214 pilots, 6 marques diferents de motos i moltíssimes hores de batalla per davant. Velocitat, estratègia, habilitat, constància i ritme hauran d'aliar-se per a aconseguir l'or.

L'espectacle arrencarà oficialment aquest divendres a les 16 h, amb la disputa dels entrenaments lliures, que donaran l'última oportunitat de posar-ho tot a punt per als assaigs qualificatius. Aquests tindran lloc de 18 a 20.30 h, amb els pilots rodant dividits en diferents grups.

Abans d'aquesta primera jornada oficial de competició, els participants que ho desitgin es podran posar a prova demà, amb una jornada de tandes lliures. Després de la classificació del divendres se celebraran els entrenaments nocturns (de 22 a 23.30 h), per a provar la il·luminació artificial de la pista catalana.

El dissabte serà la primera jornada oberta al públic. Seguint amb la novetat de l'any passat, els pilots disposaran d'una sessió de warm up el dissabte de 9.45 a 10.15 h per a acabar d'ultimar detalls abans de la sortida, la qual es realitzarà a les 12 h. Un dia més tard es donarà la bandera de quadres.

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme comptaran amb un campionat suport, la Copa Yamaha bLU cRU. El divendres a les 17.10 h realitzaran els entrenaments qualificatius. A les 20.55 h duran a terme la primera cursa del cap de setmana, mentre que a les 10.40 h del matí del dissabte faran la segona.

Les entrades per a assistir a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme tenen un preu de 10 euros i garanteixen l'accés durant tot el cap de setmana. Els aficionats, a més, podran accedir lliurement al pàdoc. Les entrades es poden adquirir a la web del Circuit.

Edicions locals