Marcel Comas serà el candidat de Canviem Montmeló a les municipals

El montmeloní assegura que és "tot un repte i una responsabilitat" que assumeix amb entusiasme i tranquil·litat

Política

L'actual portaveu de Canviem Montmeló, Marcel Comas, ha anunciat que es presentarà com a candidat del partit de cara a les pròximes eleccions municipals del 2023. Substituirà així com a cap de llista a Jordi Manils, qui ha encapçalat la formació política en els darrers tres comicis, i qui fa només unes setmanes que havia avançat que el 2023 deixaria la primera línia de la política local.

"Després d’un temps meditant, valorant i parlant amb la família i amistats, m’he decidit a presentar-me per encapçalar la llista de Canviem Montmeló a les properes eleccions municipals", diu Comas en el seu comunicat, en el qual també assenyala que és "tot un repte i una responsabilitat que assumeixo amb l’entusiasme i la tranquil·litat de saber que amb les companyes i companys de Canviem Montmeló formem un equip de somni".

El candidat assegura estar "disposat a exercir d’alcalde al servei de tothom. Des del més petit al més gran i sense fer cap mena d’excepció ni discriminació per orígens, simpaties, ideologia, identitat sexual o condició social. Estic disposat a seguir escoltant, com ho estic fent ara des de l’oposició, a totes i cada una de les persones que tinguin alguna cosa a dir". També es mostra "disposat a obrir la Casa del Comú, que és l’Ajuntament de Montmeló, perquè sigui la casa dels 8.798 habitants del poble. Disposat a canviar prioritats i dinàmiques adquirides, perquè les persones estiguin sempre al centre de les decisions i guanyi la vida".

Marcel Comas va nèixer el 1979 a Montmeló i ha participat en diverses entitats i associacions del poble com: Agrupació Sardanista, Ball de Bastons, Escola Esportiva, Club de Futbol Montmeló, Associació Excursionista Pedraneu, Esplai Esplaia’t, Joves per la Igualtat i la Pau entre els Pobles, Escola de Música o Plataforma Cívica pel Soterrament de les Vies, entre d'altres.

Professionalment, ha treballat de cambrer, monitor, periodista, professor, arxiver, documentalista, tècnic de Cultura i bibliotecari. Des del 2009 és director de la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles.

Edicions locals