Mons Observans acull el recital poètic de Xavier Mas Craviotto i Max Codinach

La proposta s'emmarca en el programa Poesia als Parcs de la Diputació de Barcelona

Cultura

| Mons Observans

Els poetes Xavier Mas Craviotto i Max Codinach oferiran un recital de poesia el 5 de juny a l’assentament romà Mons Observans amb l’acompanyament musical d’Albert Girons, de La Sentina. L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia al formulari en línia adjunt.

Un any més, i ja en són 17, la Diputació de Barcelona impulsa la programació d’activitats Poesia als Parcs dins del programa Viu el Parc de la Xarxa de Parcs Naturals. Cada any, espais situats a tocar de la natura acullen activitats culturals per donar a conèixer l’obra de poetes i poetesses del territori.

Montornès i Montmeló, com a municipis del Parc de la Serralada Litoral, participaran en el programa el diumenge 5 de juny a les 12 h amb un recital a Mons Observans. Anirà a càrrec dels poetes Xavier Mas Craviotto i Max Codinach, guanyadors del Premi Art Jove de poesia Salvador Iborra, acompanyats per Albert Girons, cantant i guitarrista del grup La Sentina.

L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia al formulari adjunt.

El cicle Poesia als Parcs va començar el 21 de maig amb un recital al Parc de la Serralada de Marina i acabarà el 22 d'octubre amb una altra trobada poètica al Parc del Foix. Hi ha un total de 15 propostes programades.

Edicions locals