Recta final per gaudir de la 9a edició del Fitkam

El dissabte 28 i el diumenge 29 arribarà la gran cita

Cultura

Recta final per gaudir de la 9a edició del Fitkam
Recta final per gaudir de la 9a edició del Fitkam | Fitkam

Aquest cap de setmana se celebrarà la 9a edició del Festival infantil i juvenil de teatre Kacu Mensi (Fitkam). Amb gairebé una trentena d'espectacles distribuïts en set espais diferents –Sala de la Concòrdia, Museu, plaça de la Vila, Jardins de la Torreta, Teatre de l'Agrupa, Sala Polivalent i amfiteatre de la Torreta–, Montmeló podrà tornar a gaudir d'aquest multitudinari esdeveniment en el seu màxim esplendor, després que l'any passat es fes amb aforaments reduïts.

El festival arrencarà dissabte a les 11 h amb tres xous simultanis a càrrec de Cacauet Teatre (titelles), Nan Valentí (teatre) i la companyia montmelonina Sara Pons (pallassos).

Precisament l'espectacle que Pons farà als Jardins de la Torreta (Win-Do-W) és un dels que formen el present cicle de dones i circ, complementat per Las Sistars amb Dai, Ma Aspetta (diumenge a les 15.30 h als Jardins de la Torreta) i Silver & Gold amb Winter (dissabte a les 11.30 h a la plaça de la Vila).

Cal destacar també que hi haurà quatre estrenes al festival montmeloní. Es tracta de La tenda – Fantasia nocturna per a dues actrius, un músic, un videoartista i uns quants monstres, de la Compagnie du sarment (diumenge a les 13.15 h); L’odissea del riure perdut, de Teatre Mòbil (dissabte a les 19.30 h); De tu a tu, del Col·lectiu Mur (dissabte a les 13.15 h); i Pista, si us plau, de Pentina el Gat (dissabte a les 12 h). Les tres primeres funcions seran a la Sala Polivalent i la darrera, itinerant, anirà de la plaça de la Vila als Jardins de la Torreta.

Les entrades es poden adquirir al portal web del festival, www.fitkam.cat.

Espectacles programats a la 9a edició del Fitkam  

Dissabte, 28 de maig de 2022

‘Win-Do-W’ de Cia Sara Pons (pallassos), ‘El conillet que volia pa de pessic’ de Cacauet Teatre (titelles), ‘La Maleta’ de Nan Valentí (teatre), ‘Winter’ de Silver & Cold (circ), ‘Muuuun’ de La Curiosa (multidisciplinar), ‘Pista, si us plau’ de Pentina el Gat (itinerants), ‘De tu a tu’ del Col·lectiu Mur (teatre), ‘Vols jugar?’ de La Dona del Sac (teatre i música), ‘Oh, uh, ah, ei! Terra – Aigua – Foc – Aire’ de L’Autèntica (teatre), ‘Le Voyage’ de JAM (pallassos), ‘Oveja Negra’ de Duo Laos (circ), ‘Hotel Bucarest’ de TotalCirc (circ), ‘L’odissea del riure perdut’ de Teatre Mòbil (pallassos). 

Diumenge, 29 de maig de 2022

‘Dins el cau del Tabalet’ de Farrés Brothers i Cia (titelles), ‘Manera de parlar’ de Teatre Nu (teatre), Kasumay de Circ Los (circ), ‘The Dreamers’ de Raquel Moron (instal·lació inmersiva), ‘Lumière’ de Txema Muñoz (màgia i teatre gestual), ‘La tenda – Fantasia Nocturna per a dues actrius, un músic, un videoartista i uns quants monstres’ de ‘Compagnie du sarment’ (teatre), ‘La pilotada’ de Circ de Jocs (instal·lació), 'Dia, Ma Aspetta' de Las Sistars (circ), ‘Johana i el Sud’ de Cicuta (teatre), ‘L’arbre de la vida’ de Aboon Teatre, ‘Giramondo’ de El negro y el flaco (circ i teatre), ‘Fili Busters’ de Mortadelo & Manzani (circ) i ‘Atreveix-te’ de Landry (música).

Edicions locals