Una setantena de cotxes clàssics participen al Critèrium de Clàssics de Montmeló

La prova, organitzada pel Classic Club Montmeló, arribava a la quarta edició

Esports

Un dels cotxes participants a la sortida de la plaça de la Vila
Un dels cotxes participants a la sortida de la plaça de la Vila | SCM Photo Sport

La quarta edició del Critèrium de Clàssics de Montmeló va portar diumenge passat una setantena de cotxes clàssics al municipi per disputar la prova de regularitat. La cursa va començar i acabar al centre urbà de Montmeló, recorrent alguns dels seus carrers.

El Critèrium de Clàssics de Montmeló va iniciar-se a la plaça de la Vila, on es van poder veure els cotxes clàssics recorrent els carrers de Montmeló. Després d'unes hores de recorregut per diverses carreteres de les províncies de Barcelona i de Girona, la cursa va acabar a l'aparcament de l'Escorxador. L'entrega de premis es va realitzar a la Sala Polivalent de Montmeló.

Joan Cunill i Ferran Soles, de l'Escuderia Costa Brava van endur-se el triomf a la prova. L'equip Drivercars BCN, amb Juan Pedro Garcia i Sergi Giralt, i el Classic Motor Club del Bages, amb Josep Suñé, van completar el podi de la cursa de clàssics de Montmeló. Com en altres edicions, la prova formava part de la Copa Gironina de Regularitat.

El Critèrium també va comptar amb la participació de Fina Román i Josep Maria Servià, parella habitual al Ral·li Dakar i que van competir per primer cop entre si a la cursa montmelonina.

 

 

Edicions locals