Montmeló estrena un aparcament cobert de bicicletes al costat de l'estació de tren

Es podran aparcar les bicicletes de manera gratuïta amb estacionaments que no superin les 48 hores

Societat

L'alcalde, Pere Rodríguez, sobre una bicicleta el dia de l'estrena de l'aparcament
L'alcalde, Pere Rodríguez, sobre una bicicleta el dia de l'estrena de l'aparcament | Aj. Montmeló

Montmeló ha estrenat aquest mes de maig un aparcament de bicicletes públic i gratuït, situat a la plaça de l'Estació. L'aparcament estarà disponible 24 hores al dia, tots els dies de l’any.
 

La instal·lació coberta té el nom de MoBike i pretén ser un servei d'aparcament de bicicletes per a totes les persones que l'hagin de deixar aparcada durant un període curt de temps (màxim 48 hores). El fet que el Mobike es trobi al costat de l'estació de tren podrà facilitar l'ús d'aquesta instal·lació a les persones usuàries de Renfe que arriben a Montmeló en bicicleta.

L'espai interior està tancat i s'ha d'accedir mitjançant l'App de Pverde. A dins hi ha uns suports per lligar les bicicletes i un petit córner d'arranjament amb eines mecàniques bàsiques. A l'entrada hi ha un panel explicatiu amb les normes d'ús de l'aparcament, què s'ha de fer per enregistrar-se, com estacionar i recollir la bicicleta i amb l'horari del MoBike i les penalitzacions en cas d'incomplir les normes.

Recordem que per a la seva utilització cal descarregar-se l’aplicació Pverde o accedir al www.parkingverde.com. Un cop dins, s'han de registrar les dades i seguir-ne les indicacions. Cal donar d’alta l’estacionament, clicant sobre l’aparcament de bicicletes de Montmeló. Un cop registrada la bicicleta a l’apartat corresponent de l’aplicació ja se’n pot fer ús.

 

Edicions locals