Dídac Santisteban tornarà a ser el candidat de Junts per Montmeló

L'objectiu del partit és "arribar a l'Ajuntament", després que el 2019 no aconseguissin representació

Política

Dídac Santisteban tornarà a ser el candidat de Junts per Montmeló
Dídac Santisteban tornarà a ser el candidat de Junts per Montmeló

Sergio Carrillo

Junts per Montmeló presentava dimecres al vespre el seu candidat per als pròxims comicis municipals, Dídac Santisteban, en una roda de premsa celebrada davant la casa consistorial. Santisteban assegurava que és un "honor" tornar a ser el candidat de la formació després que la militància així ho decidís per unanimitat el passat 27 d'abril.

L'objectiu del partit és clar: "Arribar a l'Ajuntament". Santisteban va recalcar durant la seva intervenció la feina que Junts per Montmeló ha seguit fent tot i no formar part del plenari i apuntava que la voluntat és "que aquesta veu compromesa amb el poble i amb el país que ara parla i s'explica des de fora de l'Ajuntament, el proper mandat ho faci amb força des de dins".

El candidat també deia que cada mes han aportat propostes i idees a l'Ajuntament, tot i no disposar dels "mateixos recursos que els grups que són a l'Ajuntament".

Sobre les seves aportacions per al poble, assegura que Junts per Montmeló "parla en positiu, perquè creiem que Montmeló té molt potencial", però alhora són inconformistes, "perquè pensem que el potencial de Montmeló es pot esprémer molt més". De fet, Santisteban ja va avançar algunes línies de millora: "Pensem que es pot fer més en sostenibilitat i pel jovent, que es pot cuidar més el nostre teixit comercial, cultural i social. Pensem també que es pot encarar d'una altra manera el repte de l'habitatge i no volem defugir debats importantíssims com el futur del Circuit".

Tampoc no va oblidar la política nacional: "Som el partit del president Puigdemont i, per tant, segur que és important que una veu independentista se sumi al ple municipal de Montmeló".

"Un equip i projecte consolidat"

Que el 2019 Junts per Montmeló no aconseguís cap regidor "va ser una decepció personal" per al candidat, qui s'hi presentava aleshores amb només 20 anys. Amb tot, durant aquest mandat han obert una seu física i Santisteban assevera que ara compten "amb un equip i un projecte consolidat".

Dídac Santisteban està vinculat des de fa anys al teixit social i cultural de Montmeló (actualment és membre d'Òmnium, Càritas, la Penya Blaugrana i la Colla de Diables de Montmeló, a més d'estar vinculat al Consell local per la República i Plataforma per la Llengua).

Pel que fa a la seva formació i ocupació, és graduat en Dret (UAB) i postgrau en lideratge i gestió d'equips (UdG). També s'ha format en medi ambient i treballa en una consultoria ambiental.

Per últim, en l'àmbit polític, els darrers anys ha estat el coordinador local de Junts a Montmeló, a més de conseller nacional del partit en representació del Vallès Oriental.

Edicions locals