Ja es coneix la imatge oficial de la Fórmula 1 del Circuit

El Gran Premi se celebrarà a les instal·lacions vallesanes, del 20 al 22 de maig

Esports

Ja es coneix la imatge oficial de la Fórmula 1 del Circuit
Ja es coneix la imatge oficial de la Fórmula 1 del Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a apostar per l'art per crear un any més la imatge oficial de la Fórmula 1 Pirelli gran premi d'Espanya 2022, que tindrà lloc del 20 al 22 de maig. La fusió entre art i motor s'ha dut a terme a partir de la il·lustració de l'artista nacional Ricard Jorge.

El cartell llueix un estil minimalista que representa a la perfecció l'essència de l'únic esdeveniment d’F1 al país i la seva vinculació amb la ciutat de Barcelona. La imatge recorda a les peces de finals del segle passat, com si es tractés d'una peça de col·leccionista, però al mateix temps buscant aquesta combinació idíl·lica entre allò clàssic i modern. La personalitat de la ciutat comtal i el caràcter del Circuit comparteixen protagonisme sota una paleta cromàtica que busca representar l'essència de Barcelona, evocant a la sostenibilitat, la innovació i el caràcter cosmopolita.

Ricard Jorge ha estat l'encarregat de fer realitat aquesta obra d'art. L'il·lustrador espanyol amb seu a Barcelona ha col·laborat amb grans marques com Coca-Cola o National Geographic, i té una estreta vinculació amb el món del motor pels seus treballs amb Audi, Skoda, Volkswagen o Seat.

Edicions locals