La 9a edició del FITKAM se celebrarà els dies 28 i 29 de maig

Es presentarà dimarts amb un tast de la companyia Pentina el Gat

Cultura

Montmeló

La 9a edició del Festival de Teatre Infantil i Juvenil de Teatre Kacu Mensi se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a Montmeló.

L'Ajuntament de Montmeló presentarà dimarts a les 18 h als jardins de la Torreta el nou programa del Fitkam, que torna a les seves dates habituals i que acollirà més d'una vintena d'espectacles familiars de gèneres tan diversos com el teatre, circ, clown, màgia, instal·lacions immersives o música.

La presentació de la programació i les novetats de l'esdeveniment les explicaran Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló, Ariadna Ojeda, regidora de cultura, i Marta Martí i Montse Homs, directores artístiques del festival. A més, en l'acte hi participarà la companyia de teatre Pentina el Gat, que mostrarà un tastet de Pista si us plau, un xou de teatre i música que s'estrenà al Fitkam i que està pensat per fer cantar, ballar i jugar a tota la família.

D'altra banda, l'esdeveniment recuperarà els espais previs a la pandèmia, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors. Una de les novetats d'enguany és que celebrarà el clàssic dinar popular als Jardins de la Torreta obert al públic.  

La direcció artística ha confeccionat la graella gràcies al centenar de propostes rebudes de les companyies professionals del sector. La programació és diversa en disciplines artístiques, amb una mirada inclusiva, i manté la proximitat i l'essència del festival, que facilita l'assistència a tots els espectacles tant a les persones programadores com a les famílies.

Edicions locals