Abacus convida a decorar ous de Pasqua amb Décopath

La botiga Abacus de Mollet oferirà dijous a les 18 h aquest taller gratuït adreçat a infants

Cultura

Abacus convida a decorar ous de Pasqua amb Décopath
Abacus convida a decorar ous de Pasqua amb Décopath

Aquest dijous 14 d'abril arriba un nou taller a la botiga Abacus de Mollet adreçat a infants, sota el nom de Decora el teu ou de Pasqua amb Décopatch.

Aprofitant l'ocasió, Abacus explica d'on sorgeix la tradició de pintar ous amb colors vistosos: "L’ou s'associa a la vida, la fertilitat i la primavera, que és quan floreixen les plantes i molts animals es reprodueixen. Els grecs i els romans es regalaven ous per celebrar la primavera. Durant l’edat mitjana s’utilitzaven ous de tortuga, que es decoraven".

L'activitat es farà a partir de les 18 h i cal inscriure's gratuïtament mitjançant el web cooperativa.abacus.coop/ca/agenda-cultural-abacus –on també es poden consultar la resta d'activitats programades a les botigues Abacus d'arreu– o presencialment a la mateixa botiga. S'adreça principalment a canalla a partir dels 4 anys.

Els infants han d'anar acompanyats d'un adult durant tota l'activitat, és obligatori l'ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat. L'aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

Edicions locals