El Kawasaki Racing Team completa el test del Circuit

L'equip de WorldSBK, amb seu a Granollers, vol recuperar el títol Mundial

Esports

El Kawasaki Racing Team completa el test del Circuit
El Kawasaki Racing Team completa el test del Circuit | KRT

El Kawasaki Racing Team, amb seu a Granollers, completa una setmana intensa a terres vallesanes amb la presentació de l'equip del WorldSBK i els tests del Circuit de Barcelona-Catalunya. L'objectiu de l'equip aquesta campanya serà recuperar el campionat del Món, ja que el curs passat el pilot Jonathan Rea va acabar subcampió. 

"Després de més d'una dècada vinculats al projecte Kawasaki a WorldSBK i amb vuit títols mundials aconseguits, l'objectiu principal és aconseguir un altre campionat del món amb els pilots, a banda dels títols de l'equip i fabricants", explica Guim Roda, manager del KRT, que afegeix: "Joantahan Rea i Alex Lowes tenen el potencial per guanyar curses i lluitar pel campionat i el nostre equip té gent amb molt talent que, a més, treballem des de fa molts anys plegats".

Els tests del Circuit de Barcelona-Catalunya van acabar després d'un cap de setmana intens, on la pluja va ser protagonista. Jonathan Rea, sis vegades campió del Món, va aconseguir el segon millor temps del cap de setmana amb 1'41.062, mentre que Lowes va fer el seu millor registre per volta amb 1'41.664. "Les condicions meteorològiques no van ser perfectes i la temperatura era bastant baixa, però vam poder donar moltes voltes, especialment el primer dia. Al segon dia feia més fred, però vam seguir fent feina la base de la moto. Vaig fer pràctiques de sortides el segon dia i hem obtingut avenços", deia el pilot Jonathan Rea. Tanmateix, Alex Lowes va destacar que "les voltes que hem fet han estat millors del que esperàvem. Ara estic preparat per començar el Mundial al Motorland d'Aragó". 

L'últim test oficial de la pretemporada tindrà lloc el 4 i 5 d'abril al circuit del Motorland d'Aragó, on se celebrarà del 8 al 10 d'abril les primeres curses del Mundial. Pel que fa a la ronda del Circuit de Barcelona-Catalunya, tindrà lloc del 23 al 25 de setembre. 

Edicions locals