L'Ajuntament de Montmeló demana a la Generalitat duplicar les places públiques amb la nova residència de gent gran

El consistori vol que les places públiques passin de les tretze actuals a una trentena

Política

L'ampliació de places de la nova residència de gent gran,
L'ampliació de places de la nova residència de gent gran,

L'ampliació de places de la nova residència de gent gran en construcció de Montmeló va ser un dels principals temes que es van tractar dijous en la visita d'Antoni Morral, delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, al consistori montmeloní.

En l'actual residència de Montmeló hi ha 13 places públiques i 2 privades. Per a la residència que s'està construint al costat de La Fireta, l'Ajuntament vol que hi hagi 30 places públiques i 6 privades.

L'altre tema destacat de la trobada va ser la realització de la segona fase d'urbanització de la llosa de soterrament.

Alhora, l'Ajuntament va aprofitar per informar Morral dels projectes més rellevants en els que ara està treballat l'equip de govern municipal, com és el cas del centre de formació professional de Química, previst a l'antiga fàbrica Máximo Mor, i els diferents models de serveis públics que l'Ajuntament de Montmeló porta a terme, com és el servei d'aigua municipal o la Fundació Llar de la Gent Gran, que s'encarregarà de gestionar la nova residència.

A la reunió de treball hi van assistir l'alcalde, Pere Rodríguez, els portaveus del PSC, Canviem i Fem –Lluís Esteban, Marcel Comas i Pep Benach respectivament– i la regidora Mar Hernández.

Edicions locals