La Unió FS Mollet es reforça amb cinc cares noves

L'Sporting Montmeló i el Barri Can Calet s'estrenen a la Primera Catalana

Esports

La Unió FS Mollet es reforça amb cinc cares noves
La Unió FS Mollet es reforça amb cinc cares noves

La Unió FS Mollet afronta una nova temporada amb la màxima ambició a la Primera Catalana. L'equip continuarà dirigit per David Sánchez, que suma la seva segona temporada seguida en la seva segona etapa com a entrenador del primer equip. La direcció tècnica del club ha buscat consolidar la plantilla del curs passat, tot i que ha pujat dos jugadors del filial i ha fet tres fitxatges.

Les tres incorporacions s'han fet amb l'objectiu de pujar el nivell del grup i permetre una rotació durant la temporada, amb garanties. Així, s'ha fitxat el porter Sergi López, que procedeix de l'Artilleros, de Madrid; l'ala Adrián Porras, de la Prosperitat, de la Tercera Divisió; i aquesta setmana s'ha sumat al projecte l'ala-pivot Sergio Saavedra, de La Xarxa, de la Tercera Divisió. A més, l'entrenador ha considerat que podien pujar del filial el porter Carlos Tena i el tanca Ferran Coll. "L'objectiu que ens posem és intentar estar el més amunt possible. El curs passat ens van afectar moltíssim les aturades de la competició i vam salvar la categoria en l'última jornada del campionat. L'equip que hi havia era per aspirar a alguna cosa més i enguany, tot i la competitivitat del grup, volem ser ambiciosos", explica el tècnic.

L'equip molletà jugarà diumenge la primera jornada a la pista del Can Cuyàs, de Montcada, a les 12.15 h. 

El Barri Can Calet i l'Sporting Montmeló a Primera
El Barri Can Calet finalment jugarà a la Primera Catalana, tot i haver assolit la permanència el curs passat a la Divisió d'Honor. Els descensos compensats van fer perdre la categoria a l'equip de Cuní, que enguany afronta una temporada del tot nova a Primera. L'equip visitarà a la primera jornada el Cerdanyola, amb l'objectiu de sumar els primers tres punts. Al grup 1 també hi haurà un altre equip baixvallesà que baixa de Divisió d'honor amb l'Sporting Montmeló, que dissabte rebrà al Pavelló Municipal la Fundació Terrassa (19h).

Edicions locals