Nova campanya per incrementar l'oferta de la borsa comarcal de lloguer

La iniciativa s'adreça als propietaris de pisos buits, que poden gaudir d'una assegurança gratuïta

Societat

Nova campanya per incrementar l'oferta de la borsa comarcal de lloguer
Nova campanya per incrementar l'oferta de la borsa comarcal de lloguer

El Consell Comarcal ha llançat una campanya de publicitat per incrementar l'oferta de la borsa comarcal de lloguer, un servei gratuït de mediació entre els propietaris d'habitatges i persones que busquen un pis en règim de lloguer.

La campanya s'adreça als propietaris d'habitatges buits amb l'objectiu d'incentivar-los a cedir-los a la borsa comarcal, explicant els avantatges que comporta. Mitjançant aquest servei, que té el suport de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, tant propietaris com llogaters gaudeixen d'avantatges i garanties si signen el contracte d'arrendament a través de l'Oficina d'Habitatge.

Per als propietaris, per exemple, hi ha una assegurança gratuïta multirisc (continent) durant tot el període del contracte de lloguer i una altra de defensa jurídica en cas d'impagaments, seguiment del compliment de les obligacions contractuals d'ambdues parts amb assessorament jurídic i tècnic, i règim de cobertures de cobrament de les rendes de lloguer impagades per mitjà de l'Avalloguer.

També tramitació gratuïta dels serveis oferts per la borsa (contracte, assegurances, mediació, resolució del contracte...), avantatges fiscals en l'IBI i informació i tramitació dels ajuts per a la rehabilitació dels habitatges.

Alhora, els llogaters poden accedir a un pis més assequible dels que hi ha al mercat lliure, amb les garanties de l'Oficina d'Habitatge.

La campanya de promoció, que es podrà veure durant tres mesos en diferents mitjans, ha estat elaborat per la productora granollerina Produccions Planetàries, i està protagonitzada per la comunicadora Elisabet Carnicé, coneguda per programes com Quarts de nou, de Televisió de Catalunya o A punto con la 2 de TVE.

Edicions locals