Can Calet i Montmeló, permanència o descens

El FS Parets aspira al segon lloc de la Divisió d'Honor Catalana

Esports

Can Calet i Montmeló, permanència o descens
Can Calet i Montmeló, permanència o descens | FS Barri Can Calet

El Barri Can Calet i l'Sporting Montmeló es veuran les cares diumenge amb una plaça en joc per la permanència, tot i que depenen d'altres resultats. Els santfostencs tenen la salvació a només un punt i els montmelonins a tres de la plaça de salvació, que ocupa el Vilamajor, que diumenge rebrà el ja ascendit CFS Montcada (12.30 h).

Per veure les possibilitats de permanència, els baixvallesans estaran pendents de la diferència de gols global en cas d'empat. Si el Vilamajor (-19 gols) perd contra el Montcada, el Can Calet (-6) se salvaria amb un empat, mentre que per al Montmeló (-13) l'única opció de salvació seria si també guanya el seu partit. En qualsevol altra combinació, el Montmeló sempre baixaria.

El Barri Can Calet té més opcions per salvar la categoria, tot i que necessita guanyar sempre contra el Montmeló per complir la carambola, si el Vilamajor guanya el Montcada. Els santfostencs tenen l'opció del Vilafant-Parets. Els de Vilafant (-7) tenen dos punts més que els santfostencs, així que el Can Calet necessitaria una victòria paretana, amb el segon lloc en joc, o un empat.

Si Vilamajor i Vilafant guanyen els seus partits, Can Calet encara podria mirar el Castellar-Cardedeu, tot i que és una opció més rocambolesca. Can Calet hauria de guanyar i Castellar (-3) perdre i veure quin té millor diferència de gols.

Edicions locals