Junts per Montmeló estrena local al municipi

El local està al carrer Àngel Guimerà, 13, en una zona cèntrica de Montmeló

Política

Junts per Montmeló estrena local al municipi
Junts per Montmeló estrena local al municipi | Junts per Montmeló

Aquest mes de maig Junts per Montmeló ha inaugurat el seu local, "l'únic que té Junts a tot el Baix Vallès", destaquen des del partit.

L'acte de portes obertes va tenir lloc el passat diumenge 16 de maig, en una jornada en què hi van ser presents la portaveu del Congrés dels Diputats de Junts, Míriam Nogueras; la diputada de la JNC al Parlament de Catalunya Judith Toronjo; el coordinador comarcal del partit i alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia; i el president del Consell Comarcal i alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé; a banda dels membres de Junts per Montmeló i el veïnat que s'hi va voler a conèixer aquest noiu espai.

Dídac Santisteban, coordinador de Junts per Montmeló, explica que la inauguració ha arribat "després de mesos de treball per adequar-lo". El local està al carrer Àngel Guimerà, 13, en una zona cèntrica del municipi, i Santisteban assegura que l'objectiu d'aquesta obertura "és que sigui un espai des del qual fer encara més feina al servei de Montmeló i continuar fent gran el projecte de Junts per Catalunya al poble. Però també volem que sigui un espai que se sentin seu les entitats i la ciutadania".

Edicions locals