La Divisió d'Honor de futbol sala es reprendrà el 20 i 21 de febrer

Els federats quedaran exclosos de restriccions de mobilitat, limitacions horàries i es podran fer amistosos entre equips de la mateixa categoria

Esports

| Ona Cervera

La Federació Catalana de Futbol preveu reprendre la Divisió d'Honor masculina i femenina de futbol sala el cap de setmana del 20 i 21 de febrer. L'ens federatiu ha comunicat aquesta tarda la nova data per recuperar la competició després de les noves directrius del Procicat, que preveu la tornada competitiva a les competicions catalanes que donen accés a campionats estatals.

La Divisió d'Honor masculina compta amb el Barri Can Calet, el FS Parets, l'Sporting Montmeló, Cardedeu i Vilamajor, del Vallès Oriental. També es reprendran la categoria juvenil i femenina. La represa d’aquestes competicions es produirà amb l’adaptació del calendari a les dates disponibles en una única volta de campionat, amb els ascensos i descensos previstos en el Pla de Competició.

ls desplaçaments dels federats i federades inscrits en aquestes categories, tant per assistir a partits com en els entrenaments, quedaran exclosos de les restriccions generals de mobilitat comarcal, així com de les limitacions horàries. La llicència federativa servirà com a acreditació de mobilitat, en cas de requeriment de l’autoritat competent, juntament amb el certificat d’autoresponsabilitat.

Autorització per fer amistosos

Per tal de preparar de manera adequada les competicions, s’autoritzaran de forma excepcional partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició, amb grups estables de jugadors.

Segons la resolució del Govern de la Generalitat, els partits s’hauran de celebrar sense públic. L’ús de vestidors estarà permès, si bé és recomanable evitar-ho tant com es pugui.

 

Edicions locals