Ana Carrasco renova amb l'equip granollerí de Kawasaki

La pilot, establerta a Granollers, té com objectiu guanyar el segon Mundial de Supersport 300 de Superbike

Esports

Ana Carrasco renova amb l'equip granollerí de Kawasaki
Ana Carrasco renova amb l'equip granollerí de Kawasaki

La pilot Ana Carrasco, de Múrcia i establerta a Granollers, ha renovat una temporada més per l'equip granollerí del Kawasaki Racing Team. L'acord entre totes dues parts té com a principal objectiu guanyar el Campionat del Món de Supersport 300 de Superbike del 2021, que la pilot ja va guanyar el 2018, convertint-se en la primera dona a imposar-se en un Mundial de la federació internacional, i va ser tercera el 2019. 

Carrasco encara s'està recuperant d'una caiguda al tram final de la temporada 2020, fracturant-se vàries vèrtebres. Aquesta pausa fa que la pilot centri tots els seus esforços en tornar amb la màxima il·lusió per guanyar el seu segon campionat del Món, de la categoria 300. "El 2018 va ser un any molt especial per a mi i en certa manera ho sento com si fos ahir. Guanyar el campionat del món va canviar la meva vida per sempre. No només havia aconseguit un dels objectius de la meva vida, sinó que també em vaig convertir en certa manera en un símbol perquè altres dones aspiren a fer realitat els seus somnis. A la graella, sóc un pilot com qualsevol altre", explica Carrasco, que augura el 2021 una temporada exigent: "aquesta temporada que correré de nou amb el suport de Provec i Kawasaki i el meu desig de guanyar el campionat per segona vegada, això ha estat el combustible per la meva recent recuperació".

Després d'un esgotador règim d'entrenaments i de condicionament físic, Carrasco està ara a punt per tornar a muntar la seva Ninja 400. "Tenim la maquinària, l'experiència, i el més important, la pilot per tenir èxit la pròxima temporada. Aquest és un projecte que s'ha construït només per ella,  els seus èxits són un benefici a tot el campionat Superspost 300 i assegura una increïble exposició mediàtica al món i Kawasaki", diu Guim Roda, director de Provec Racing, del KRT.  

Edicions locals