L'escuderia granollerina Kawasaki Racing Team celebra el sisè Mundial de Jonathan Rea a Superbike

El pilot, de l'equip afincat a Granollers prop del Circuit, aconsegueix el títol Mundial a Estoril, Portugal

Esports

L'escuderia granollerina Kawasaki Racing Team celebra el sisè Mundial de Jonathan Rea a Superbike
L'escuderia granollerina Kawasaki Racing Team celebra el sisè Mundial de Jonathan Rea a Superbike | Kawasaki Racing Team

Jonathan Rea, pilot de l'escuderia granollerina Kawasaki Racing Team, ha aconseguit el seu sisè Campionat del Món de WorldSBK amb un quart lloc en la primera cursa d'Estoril, a Portugal, després de sortir des de la 15a posició de la graella. A la volta d'honor un cop acabada la cursa, Jonathan ha celebrat el seu últim títol a la pista amb un casc daurat, 6 anells "estil Superbowl" i samarretes especials per a tot el seu equip, marcant de manera memorable el sextet de victòries consecutives en el campionat del Món de WorldSBK.


La celebració del Mundial ha començat amb un matí de tensió,  després de caure durant la Superpole, veient-se obligat a sortir des de la cinquena fila de la graella de sortida. En cursa, ha remuntat posicions fins arribar al segon lloc molt abans de la meitat de la cursa. Rea es va ficar de ple en les posicions de podi, però va haver de conformar finalment amb el quart lloc i celebrar així el seu sisè títol. 

"Estic que no m'ho crec. Ha estat una temporada increïble. Vull agrair a WorldSBK, a Dorna, a tots els circuits i als organitzadors que hagin pogut organitzar el campionat aquest any. Enmig d'aquesta pandèmia l'esport sempre està en segon lloc, però ens les hem arreglat per córrer. Trobo a faltar els aficionats, trobo a faltar no tenir a la meva família i amics aquí, i tot el suport d'Irlanda de Nord, els trobo molt a faltar. No poden ser aquí ara mateix, però això és per a tots ells i per al meu equip, per seguir empenyent aquesta temporada. Vam començar enrere però mai ens hem rendit. Estic molt feliç", explica el campió Jonathan Rea. 

Rea encara té una fita important més a què aspirar a 2020, ja que una propera victòria al WorldSBK el convertiria en un màgic pilot de  100 victòries en total des que va començar a WorldSBK, fa més d'una dècada. Lowes 

Edicions locals