Els comuns reclamen al Parlament que es recuperin les urgències al CAP de Montmeló

La proposta dels comuns sorgeix d’una demanda del grup local de Canviem Montmeló

Societat

Els comuns reclamen al Parlament que es recuperin les urgències i la pediatria al CAP de Montmeló
Els comuns reclamen al Parlament que es recuperin les urgències i la pediatria al CAP de Montmeló | Ajuntament de Montmeló

Montmeló

El grup de Catalunya en Comú ha demanat en seu parlamentària la recuperació del servei d'urgències al CAP de Montmeló, en el marc del Ple Monogràfic de Salut del Parlament de Catalunya.

La diputada dels comuns, Marta Ribas, ha defensat una Proposta de Resolució on es reclamen millores en diversos Centres d’Atenció Primària del país. Una de les reclamacions presentades fa referència al CAP de Montmeló. En concret, es reclama el restabliment del servei d’urgències, eliminat per les retallades des de fa anys, i la cobertura de la plaça vacant de pediatria, que provoca des de fa mesos, les queixes de la ciutadania montmelonina, que en moltes ocasions es veu obligada a desplaçar-se al CAP de Montornès o a l’Hospital de Granollers per a poder ser atesa.

La proposta dels comuns sorgeix d’una demanda del grup local de Canviem Montmeló, que ha reclamat reiteradament que es recuperin tots els serveis al CAP del municipi. En aquest sentit, el portaveu de Canviem Montmeló, Jordi Manils, ha expressat que “és una necessitat vital per a Montmeló que el CAP recuperi les urgències i el servei de pediatria al 100%, les professionals necessiten més recursos i la ciutadania més serveis. Ens hi va la salut i la vida”.

Per la seva banda, el representant dels comuns a Montmeló, Marcel Comas, ha destacat que “en els moments més durs de la pandèmia la societat ha aplaudit la tasca imprescindible de les treballadores de la sanitat pública, ara toca que el Govern faci la seva feina, reverteixi les retallades i dignifiqui els pilars fonamentals de la nostra vida”.

Edicions locals