Consum obre botiga online a 15 municipis del Vallès Oriental

La cooperativa arriba així a més de 275.000 clients potencials

Economia

Un dels supermercats Consum a Canovelles
Un dels supermercats Consum a Canovelles

La botiga online de Consum segueix la seva expansió i desembarca al Vallès Oriental. Concretament, a 15 poblacions: Granollers, Mollet, Martorelles, Montornès, Montmeló, Parets, Lliçà de Vall, les Franqueses, Cardedeu, la Garriga, l’Ametlla, Santa Eulàlia de Ronçana, Canovelles, la Roca del Vallès i Lliçà d’Amunt. Amb aquesta nova ampliació, la cooperativa arribarà a més de 275.000 clients potencials.

Consum va estenent la seva botiga online a Catalunya, des que el novembre de 2018 va obrir aquest servei a Barcelona capital. Actualment, és present en prop de 40 poblacions de la província de Barcelona i més d’una vintena de Tarragona. La botiga online de Consum disposa de més de 9.000 articles, entre els quals aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria.
 
Per garantir el millor servei, la comanda online es prepara des del mateix supermercat. Els clients poden accedir a tots els descomptes i Els meus Preferits acumulats, ja que el programa de fidelització Món Consum està completament vinculat amb la plataforma online.
 
La pàgina principal de tienda.consum.es s’ha redissenyat perquè sigui més intuïtiva, simulant la navegació del mòbil, amb un cercador en la capçalera i l’agrupació d’aliments en un menú per categories. Per a la compra de frescos, permet anotar preferències sobre la preparació del producte (especejament, neteja, tallades, gruix, etc.).
 
L’usuari també pot ordenar els productes per preferència de compra: ofertes, compra recurrent, més rellevants, etc. A més, es pot editar el nombre d’articles amb el teclat i s’han incorporat diverses imatges per a cada producte i filtres que ajuden a localitzar determinats productes (ecològics o de marca pròpia).

Edicions locals