Els partits de futbol tornen al Baix Vallès després de més de cinc mesos

El CF Mollet UE estrena la pretemporada disputant tres partits sense públic al camp

Esports

Els partits de futbol tornen al Baix Vallès després de més de cinc mesos
Els partits de futbol tornen al Baix Vallès després de més de cinc mesos | JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

Amb els jugadors a la graderia i sense públic al Germans Gonzalvo. El dissabte passat el CF Mollet UE va ser el primer equip de futbol del Baix Vallès en disputar un amistós després de més de cinc mesos de l'aturada de l'activitat per la Covid-19. El conjunt molletà dirigit per David Parra ha estat el primer a fer rodar la pilota per jugar un partit de futbol amateur al territori.

El conjunt molletà, que està totalment renovat, va debutar contra el Girona B, de la Tercera Divisió espanyola, oferint un duel intens, gens habitual per aquestes dates. Tot i perdre per la mínima, per 0 a 1, el més important va ser tornar a disputar un compromís de futbol. "Després de cinc mesos aturats, les sensacions són molt positives. El més important ha estat la tornada a disputar un partit", valora el tècnic del CF Mollet UE, David Parra, que es mostrava satisfet de poder haver començat la pretemporada sense cap incident extraesportiu.

El Mollet ja té definida la seva pretemporada i ja ha disputat fins a tres amistosos. Diumenge va golejar el Barberà Andalucia (5-0), de la Segona Catalana, i dimecres l'Argentona (6-1), també de la Segona Catalana. "Seguim provant coses a l'equip, cal anar partit a partit", valora Parra. El pròxim partit del conjunt molletà serà dissabte a Terrassa, contra el Sa Cristobal.

Mesures contra la Covid-19

El CF Mollet UE va organitzar els partits amb diverses mesures per evitar contagis del coronavirus, segons marca la directriu de la Secretaria General de l'Esport de Catalunya i que segueix la Federació Catalana de Futbol i els ajuntaments. En aquest cas, "es limita al màxim la presència d'espectadors a les instal·lacions, exceptuant l'acompanyament d'esportistes menors d'edat, els quals podran accedir-hi amb un adult", informa el departament d'esports de la Generalitat, que també recomana "limitar al màxim la utilització de vestidors i dutxes, prioritzant, especialment per als casos de proximitat que s'accedeixi a la instal·lació ja canviat des de casa".

El CF Parets arrenca dissabte

Pel que fa al CF Parets, de Miquel Muñoz, també ha començat la pretemporada. El conjunt paretà disputarà dissabte el primer amistós, a casa, contra el Torelló, de la Segona Catalana, a les 19 h; i dijous vinent, el segon, en un derbi baixvallesà al camp de la Molletense, a les 20.45 h.

Els amateurs de Segona i Tercera Catalana confirmen amistosos

Els equips baixvallesans de la Segona i la Tercera Catalana han començat la gran majoria els entrenaments de la pretemporada aquesta setmana. A la Segona Catalana, la Molletense, que presenta una dotzena de novetats a la plantilla, disputarà el seu primer duel amistós dissabte al camp del Cerdanyola B, mentre que el segon serà el pròxim dijous a casa contra el CF Parets, a les 20.45 hores. Pel que fa a la Tercera Catalana, amb diversos equips baixvallesans, la gran majoria han començat aquesta setmana els entrenaments. Fins ara, hi ha previst per banda del Montornés Norte visitar diumenge el camp de l'Alella; el CF Martorelles, rebrà dissabte el Terlenka, a les 18 h; i el filial del CF Parets, que és recent ascendit, visitarà el camp del Barberà B. També ha iniciat la pretemporada aquests dies el CF Montmeló UE.

Edicions locals