La granollerina KRT disputarà aquest cap de setmana a Aragó la quarta prova al Mundial de SuperBikes

Rea ha pres el liderat per primera vegada aquest any després d'aconseguir el triplet guanyador a la jornada de Portimao a Portugal

Esports

El pilot principal de la marca amb seu a Granollers va aconseguir el triplet al circuit portugués de Portimao i es va fer amb el liderat del Mundial per primera vegada aquesta temporada
El pilot principal de la marca amb seu a Granollers va aconseguir el triplet al circuit portugués de Portimao i es va fer amb el liderat del Mundial per primera vegada aquesta temporada | KRT

L’ampli disseny de Motorland Aragon acollirà el duo oficial de la granollerina Kawasaki Racing Team (KRT) del líder del campionat Jonathan Rea i el seu company Alex Lowes per a la quarta prova del Campionat Mundial de Superbike FIM aquest cap de setmana entre el 28 i el 30 d’agost.
 

Jonathan Rea i Alex Lowes tenen bons motius per esperar l'esdeveniment de meitat de la temporada, donat el seu fort ritme en les recents proves al circuit aragonès de Motorland. Després de la tornada a les curses després de gairebé cinc mesos sense accions de puntuació, Rea ha pres el liderat per primera vegada aquest any després d'aconseguir el triplet guanyador a la jornada de Portimao a Portugal. Jonathan Rea té un avantatge de quatre punts respecte al pilot segon classificat Scott Redding a la classificació del campionat.

Abandonant el seu primer cap de setmana de carrera com a pilot Kawasaki al capdavant del campionat després de la primera fase a Phillip Island, Alex Lowes ha continuat el seu procés d'aprenentatge a un ritme fort des de llavors. En part gràcies a la seva victòria a dues carreres a Austràlia al febrer, Lowes actualment ocupa el quart lloc global en la lluita del campionat.

A les sessions de proves de Motorland amb condicions càlides que l'han ajudat a aprendre més coses sobre la Ninja ZX-10RR, Lowes veu l'oportunitat a Aragó de pujar al podi per tercera vegada consecutiva aquesta temporada, ja que El segon pilot de la marca granollerina va ser tercer en la cursa sprint de 10 voltes de Tissot-Superpole a Motorland l'any passat. Per la seva part, Rea ha obtingut tres victòries de cursa a Motorland en tota la seva trajectòria i un total de 12 pòdiums a la impressionant seu dels turons propers a la històrica ciutat d'Alcaniz. Des que es va incorporar a Kawasaki el 2015, Jonathan ha aconseguit un podi en totes les curses en què ha participat a Aragó.

L’acció del WorldSBK d'aquesta temporada s’inicia al circuit de Motorland el divendres 28 d’agost i, com és habitual, hi haurà tres curses WorldSBK en totes les categories, per tant, també veurem participar a SuperSport300 a la pilot murciana i campiona de la categoria el 2018 amb la marca amb seu a Granollers, Ana Carrasco. La primera cursa, de més de 18 voltes, tindrà lloc el dissabte 29 d’agost, la cursa d’esprint de Tissot-Superpole el diumenge al matí i, finalment, una cursa de dues distàncies completes, el diumenge a la tarda.

Tenint en compte les peculiaritats del funcionament d'una sèrie mundial de SuperBikes, la ronda d'Aragó aquest cap de setmana vinent, serà seguida per la ronda Terol la setmana següent, tot i que les competicions es disputaran al mateix recinte Motorland. El cinquè esdeveniment del reprogramat campionat tindrà lloc al mateix traçat entre el 4 i el 6 de setembre.

Edicions locals