L'Hospital de Granollers registra 29 ingressos per coronavirus

Els positius detectats per les àrees bàsiques de Granollers i l'entorn s'han reduït lleugerament

Societat

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers informava dimecres que hi tenien 29 casos de positius ingressats al centre, tretze dels quals han ingressat en els darrers set dies. Des de l'Hospital, a més, també informen que en la darrera setmana s'han donat cinc altes (577 en total des que va arrencar la pandèmia) i que ha mort una nova persona a causa de la Covid (98 en total a l'hospital granollerí).

D'altra banda, en els darrers set dies s'han detectat 136 positius de la malaltia als quatre CAP de Granollers, mentre que la setmana anterior se n'havien detectat 148.

Segons les dades de l'informe que actualitza diàriament Salut sobre l'evolució de la pandèmia, les Àrees Bàsiques de Salut estan registrant una lleugera disminució de casos de Covid-19. L'àrea bàsica amb un major augment de positius és la de Granollers Oest (Canovelles), que ha passat de 32 a 50 (+56,2%). L'altre CAP que no ha reduït els positius és el de Granollers Nord (Bellavista-les Franqueses), amb 50 casos, mentre que la xifra de la setmana anterior era de 51.

Les altres dues àrees bàsiques granollerines han reduït més d'un 40% els positius. La xifra de Granollers Est és de 19 positius (18 menys que la setmana passada) i la de Granollers Sud és de 15 casos (13 menys que els darrers set dies).

Edicions locals