Elogis al Circuit dels pilots de SuperBikes després del test

Els pilots més destacats de la modalitat han celebrat que el traçat català s'afegeixi al calendari de la competició aquest any

Esports

Kawasaki Racing Team (KRT) al Circuit
Kawasaki Racing Team (KRT) al Circuit | WorldSBK

El Circuit de Barcelona-Catalunya va tenir dimecres i dijous de la setmana passada la primera jornada de tests oficials del Campionat del Món de SuperBikes. El Kawasaki Racing Team (KRT), amb seu a Granollers, va tornar a dominar el crono de la mà del pentacampió d'aquesta modalitat, Jonathan Rea. Després del test privat al Circuit abans no retorni la competició a Jerez del 31 de juliol al 2 d'agost, els pilots més destacats de la modalitat han celebrat que el traçat català s'afegeixi al calendari de la competició aquest any.

Per començar, els dos pilots de la marca, Rea, que ha afirmat que és un traçat fàcil per ell i que el gaudirà molt i Alex Lowes –actual líder de la classificació–, ha destacat que "el Circuit surt molt a la televisió i el meu equip està a Granollers, per tant, m'agrada. A més el traçat és interessant i com més ràpid pugui competir, més el gaudiré". També Scott Redding (Ducati), que va aconseguir un dels millors temps al test, ha dit que "el traçat facilita calcular exactament la tècnica que vols aplicar essent una prova d'alt nivell".

Altres pilots també mostren que tenen ganes de competir al traçat català. "Estic molt emocionat de tornar a córrer al Circuit després de 18 anys. És un dels meus traçats preferits alhora que la seu de l'equip es troba a Barcelona, on passo molt temps, i em queda molt a prop", explica Leon Haslam (Honda). "És un dels traçats de la meva llista de circuits on volia competir des de feia molt de temps", confesa Tom Sykes (BMW). "Feia molt que volia competir aquí perquè és un circuit fantàstic. Estic molt content que el Circuit estigui present al nou calendari i estic segur que tots els pilots gaudirem de la carrera", conclou Michael van der Mark (Yamaha).

 

Edicions locals