Can Calet, Parets i Sporting Montmeló continuen al grup 1 de la Divisió d'Honor

L'ens federatiu publica l'agrupació provisional, que passa de 14 a 16 equips

Esports

| Ona Cervera

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha publicat les agrupacions provisionals en algunes categories i divisions de futbol sala de cara a la competició de Lliga de la temporada 2020-2021. Els tres representants baixvallesans seguiran al grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana, segons l'agrupació provisional proposada. 

Can Calet i Parets, que van lluitar per situar-se en les posicions capdavanteres, tornaran a coincidir amb l'Sporting Montmeló, que va salvar la categoria després de la suspensió de la temporada per la Covid-19. De fet, la categoria s'ha reestructurat i per la campanya 2020-2021, el grup passarà de 14 a 16 equips. La resta d'equips que formen el grup 1 són Vilafant, Riudellots, Lloret Costa Brava, Sant Julià de Ramis, Malgrat, Pineda de Mar, Cardedeu, Vilamajor, Manlleu, Montcada, Castellar, Ripollet B i Sant Cugat. 

Pel que fa al grup 1 de la Primera Catalana, la Unió FS Mollet i l'AE Montornès es tornaran a veure les cares al grup 1; i a la Segona Catalana, al grup 1, segueix el segon equip del Montmeló. 

En categoria femenina hi ha el FS Parets femení al grup 1 de la Primera Catalana

Edicions locals