El Circuit acollirà el Festival de la Velocitat a l'octubre a porta tancada

Tots els esdeveniments del 2020 que se celebraran en aquest traçat seran sense públic

Esports

Festival de la Velocitat 2020
Festival de la Velocitat 2020

El Festival de la Velocitat 2020 se celebrarà a porta tancada per garantir la seguretat i la salut de totes les persones implicades en aquest esdeveniment, tal com s'ha acordat amb els promotors i els diferents campionats participants. Les autoritats sanitàries i el Circuit de Barcelona-Catalunya han decidit que tots els esdeveniments que se celebrin durant aquest any en aquest recinte esportiu seran a porta tancada, és a dir, sense públic.

 

Encara així, l'esperit d'un dels esdeveniments que aglutina més modalitats del món del motor sobreviurà. Aquest any, el Festival de Velocitat de Barcelona vol unir-se a les iniciatives de caràcter solidari que María de Villota va posar en marxa abans de morir l'11 d'Octubre de 2013. Aquest festival vol assumir el seu compromís amb els més necessitats i sumar-nos a la tasca que s'està duent a terme des del llegat de Villota amb cinc Ambaixadors: Pedro Martínez De la Rosa, Carlos Sainz, Marc Gené, Antonio García i Andy Soucek. A conseqüència d'això i per iniciativa del seu últim Ambaixador Andy Soucek i de Escuderia Targa Iberia, organitzadora del Festival, aquest any la denominació de l'esdeveniment ha passat a ser: "Festival de Velocitat de Barcelona - Llegat María de Villota"

La màxima prioritat de l'esdeveniment és la seguretat i la salut de tots els implicats, equips i pilots participants en el GT World Challenge i resta de campionats que participaran en el míting. Per això, SRO, el Circuit de Barcelona-Catalunya i Escuderia Targa Iberia compten amb un pla sòlid i detallat per assegurar que la prova mantingui els estàndards al màxim nivell amb l'aplicació d'estrictes procediments de seguretat durant la celebració d'aquesta.

Els espectadors que hagin adquirit l'entrada per a aquesta edició de Festival de la Velocitat rebran en els dies vinents la devolució de l'import de les mateixes a través del mitjà de pagament amb què van efectuar la compra. No obstant això, el Festival de la Velocitat de Barcelona es podrà seguir a través de la televisió i en streaming. De fet, unes setmanes abans de l'esdeveniment es farà públic el programa i els canals de televisió en què els aficionats puguin seguir l'evolució de les carreres.

Edicions locals