L’Ateneu Cooperatiu i el Mollet Hub organitzen la formació ‘Cooperativisme per fer front a la Covid-19’

Serà dijous 9 de juliol al matí i la sessió, gratuïta amb inscripció prèvia, es farà en línia

Economia

La formació està organitzada pel Mollet Hub i l'Ateneu Cooperatiu
La formació està organitzada pel Mollet Hub i l'Ateneu Cooperatiu

El pròxim dijous 9 de juliol (d'11 h a 13 h) tindrà lloc la formació en línia Cooperativisme per fer front a la Covid-19. Es tracta d’una sessió impulsada des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, i en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Aquesta serà la primera formació que l’Ateneu porti a terme a la capital baixvallesana, després que se suspengués la sessió prevista per al 19 de març a les instal·lacions del Mollet Hub (Introducció al model empresarial cooperatiu) a causa de l’estat d’alarma.

En la sessió del dia 9, els participants coneixeran què són les cooperatives i quines són les seves principals característiques. Veuran quins tipus de cooperatives existeixen, quins són els principis que les mouen, què les diferencia de les empreses mercantils i quins avantatges suposen. També s’exposaran casos en els quals el cooperativisme ha donat resposta a necessitats urgents com en l’actual situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament a través d'aquest formulari.

Altres formacions programades

D'altra banda, l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental també ha preparat diverses formacions per als pròxims dies, totes elles en línia i gratuïtes amb inscripció prèvia. Aquest mateix dilluns a la tarda tindrà lloc El relleu cooperatiu, una eina per a la continuïtat d’empreses properes al tancament (de 15 h a 17 h), a càrrec de la cooperativa Ensó; i de 18.30 h a 20 h tindrà lloc la taula rodona Alternatives d’accés a l’habitatge, amb la participació d'Omplim els Buits, MULA i Arqbag.

Per últim, Matriu impartirà dissabte (de 9.30 h a 13.30 h) la sessió L’art d’abordar els conflictes.

Edicions locals