L'empremta dels Espargaró queda gravada al Test de Misano

Els granollerins han fet una excel·lent exhibició: Pol ha estat el més ràpid de la primera jornada i l'Aleix de la darrera.

Esports

Aleix va ser el més ràpid amb la moto Aprilia del darrer dia del Test privat a Misano (Itàlia)
Aleix va ser el més ràpid amb la moto Aprilia del darrer dia del Test privat a Misano (Itàlia) | Moto GP

Els entrenaments del test privat a Misano (Itàlia) ha estat el retrobament amb l'asfalt i les motos dels germans Espargaró després del confinament. Aquest test privat de tres jornades ha acollit a quatre escuderies: Ducati, Suzuki, Aprilia i KTM i els granollerins han fet una excel·lent exhibició de cara a la pròxima temporada de Moto GP, que comença el 19 de juliol al circuit de Jerez. Pol ha estat el més ràpid de la primera jornada i l'Aleix de la darrera.

A l'espera d'anunciar el seu futur després de conèixer que no seguirà a KTM l'any que ve, Pol va abandonar el test privat amb bones sensacions, participant dues de les tres jornades del test privat italià i essent el més ràpid de la primera (1:33,0). En la mateixa línia, el seu germà Aleix (Aprilia Racing Team Gresini) no ha volgut quedar-se enrrere. El més gran dels Espargaró va treballar a fons per treure el màxim partit de la renovada RS-GP i va demostrar el passat dijous que Aprilia va de debò essent el més ràpid de l'última jornada, signant un temps d'1:32.932 i quedant-se a tan sols 20 mil·lèsimes del millor crono marcat el dia anterior per Oliveira (KTM) (1: 32.912).

Les sensacions són realment positives, ja que tant Aleix com Pol van anar de menys a més des del primer dia. Però, tenint present que Misano mai ha estat un circuit talismà per Aprilia, les conclusions semblen especialment positives a l'espera d'homologar pròximament el motor de l'RS-GP d'Aleix, mentre que Pol intentarà acomiadar-se de KTM, intentant millor el seu propi rècord d'ocupar l'onzena plaça del campionat la darrera temporada i esperant poder donar el seu màxim potencial de cara a 2021 amb una nova escuderia.

Edicions locals