Concentració a Barcelona dels tècnics d'emergències sanitàries per demanar el mateix conveni que el SEM

Els manifestants preveuen noves mobilitzacions el juliol i no descarten una vaga

Societat

Concentració a Barcelona dels tècnics d'emergències sanitàries per demanar el mateix conveni que el SEM
Concentració a Barcelona dels tècnics d'emergències sanitàries per demanar el mateix conveni que el SEM | Rafa de la Torre

Redacció / ACN

Uns 400 treballadors de transport sanitari es van concentrar divendres davant la seu d'ERC a Barcelona per demanar el mateix conveni que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Entre ells hi havia representants dels tècnics d'emergències sanitàries del Vallès Oriental.

'Som sanitaris, no transportistes', 'Portem persones malaltes, no paquets' i 'Per un transport sanitari públic' són algunes de les pancartes que duien els manifestants durant la concentració que va tallar des de les 11 h del matí el carrer Calàbria a l'altura d'Aragó.

Els manifestants preveuen noves mobilitzacions de cara aquest pròxim mes de juliol i no descarten poder convocar una vaga, segons ha avançat al somMollet, Rafa de la Torre, representant d'Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC).

El passat 15 de juny, els tècnics del Vallès Oriental, ja van portar les seves reivindicacions davant l'Hospital de Mollet.

Edicions locals