Educació confirma la quarta línia de P3 a Montmeló

El grup s'obrirà a l'Escola Pau Casals

Societat

Educació confirma la quarta línia de P3 a Montmeló
Educació confirma la quarta línia de P3 a Montmeló

El Departament d’Educació ha confirmat a l'Ajuntament que de cara al curs que ve s'ampliarà l'oferta de places de P3 amb un nou grup a l'Escola Pau Casals, una quarta línia molt reclamada des del govern municipal i la comunitat educativa.

Segons les dades d'Educació, el període de preinscripció s'ha tancat amb 82 sol·licituds per a P3, 7 d’elles realitzades fora de termini. De les 82 preinscripcions, 50 han estat a l’escola Sant Jordi i 32 a l’escola Pau Casals. Amb aquestes dades a la mà, Educació ha acceptat la demanda de recuperar el quart grup de P3, que Montmeló va perdre per la davallada en les xifres de natalitat i preinscripció dels darrers cursos.

L'objectiu del quart grup és, segons el govern municipal, que es pugui respectar la tria de les famílies i que es redueixin les ràtios dels grups.

Pel que fa a l’Institut, a 1r d’ESO s’ha tancat la preinscripció amb 91 sol·licituds. En aquest cas, els grups també queden molt ajustats a les ràtios que marca el Departament i des de l’Ajuntament també s’està gestionant la petició per sol·licitar el quart grup.

Edicions locals