El Circuit acollirà el Gran Premi de MotoGP del 25 al 27 de setembre

El traçat català serà escenari de la vuitena prova de la temporada i ho farà sense la presència de públic

Esports

El Circuit acollirà el Gran Premi de MotoGP del 25 al 27 de setembre
El Circuit acollirà el Gran Premi de MotoGP del 25 al 27 de setembre

La FIM, IRTA i Dorna Sports han fet públic aquest matí el nou calendari del Campionat del Món de MotoGP, en el que es confirma que el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP es disputarà del 25 al 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El traçat català serà escenari de la vuitena prova de la temporada de MotoGP i ho farà sense la presència de públic. Aquesta decisió respon a les mesures de prevenció establertes per les autoritats per a la contenció de la COVID-19 i garantir així la seguretat i la salut de les persones.

Els Campionats de Catalunya de Motociclisme, previstos del 25 al 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya, queden ajornats i es buscarà una nova data per a la celebració del certamen.

Els espectadors que tenen entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ tenen diferents opcions, entre les quals s’ofereix conservar l’entrada per gaudir del Gran Premi al 2021 o el reemborsament. Es podrà fer la pertinent sol·licitud a través d’una plataforma on-line que estarà activa a partir del 29 de juny.

Edicions locals