La línia R2 de Rodalies recupera el 100% del servei a partir d'aquest dilluns

La R3 encara mantindrà algunes restriccions tot i l'entrada en fase 2

Societat

| Arxiu

ACN

L'oferta de transport públic arribarà al 100% en diferents serveis a l'àrea metropolitana de Barcelona coincidint amb la fase 2 del desconfinament, a partir d'aquest dilluns, segons l'Autoritat del Transport Metropolità. Entre altres, la línia R2 tornarà a funcionar amb normalitat.

El transport públic funcionarà al màxim de la seva capacitat en hores punta i la mitjana es mantindrà per sobre el 80% en la majoria de casos. Els desplaçaments se seguiran produint dins de les regions sanitàries i no entre elles, excepte en aquells casos que estigui autoritzat. En les dues darreres setmanes, ja s'ha produït una recuperació de la demanda. De cara a aquest cap de setmana, tots els operadors oferiran un 80% del servei, en la línia del dissabte i diumenge passat i els busos nocturns ho faran al 50%.

A Rodalies, l'oferta també serà del 100% en les principals línies, com l'R1, l'R2 i l'R4. A més, l'R3 recuperarà el seu servei habitual excepte en un dels set serveis per sentit que enllacen Barcelona amb Puigcerdà i es mantindrà la supressió a l'R7 entre Sant Andreu Arenal i Cerdanyola Universitat. A l'R8, l'oferta continuarà al 50%.

Edicions locals