El nou xou de Quim Masferrer, en un escenari amb rodes, s'estrenarà a Montmeló

Es tracta de 'Moltes gràcies', un espectacle creat durant el confinament

Cultura

El nou xou de Quim Masferrer, en un escenari amb rodes, s'estrenarà a Montmeló
El nou xou de Quim Masferrer, en un escenari amb rodes, s'estrenarà a Montmeló | Guerrilla Produccions

Quim Masferrer estrenarà a Montmeló el seu nou espectacle, Moltes gràcies, segons ha anunciat Guerrilla Produccions. Es tracta d'un xou en què el mediàtic actor, humorista i presentador recorrerà els principals carrers del municipi sobre un escenari amb rodes. L'actuació tindrà lloc el divendres 26 de juny i serà gratuïta.

En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble expliquin i comparteixin històries amb la resta d’habitants. En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari. L'actuació remarcarà actes solidaris, històries entranyables i persones que s’han implicat de manera especial en aquests dies de confinament per poder donar-los Moltes gràcies.

Un equip de càmeres i un de realització anirà seguint l’escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o Smart TV podrà seguir-lo i adonar-se que, de cop, Montmeló s’ha convertit en un plató de televisió. Moltes gràcies és, per tant, un espectacle que es podrà seguir en viu –des d’un portal, un balcó o la finestra de casa– i també en línia.

Adaptat a la crisi de la Covid-19

A causa de la crisi sanitària, Quim Masferrer s’adapta a aquesta nova realitat i fa un pas més en la seva trajectòria teatral. Per això estrenarà el seu primer espectacle de carrer itinerant.

Moltes Gràcies és un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acostarà a la gent d’una manera que mai abans havia fet. "Si fins ara era el públic que anava a veure a l’actor, a partir d’ara serà l’actor qui anirà a veure al públic. Fa totalment seva l’expressió 'si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres'. Si el públic no pot anar on hi ha l’escenari, que sigui l’escenari el que es mogui i vagi a buscar el públic", expliquen des de la productora Guerrilla Produccions.

Edicions locals