Montmeló modifica l'emplaçament del mercat ambulant de divendres

Les parades que hi havia al carrer Diputació es posaran al segon tram del passeig de les Corts Catalanes

Societat

Montmeló modifica l'emplaçament del mercat ambulant de divendres
Montmeló modifica l'emplaçament del mercat ambulant de divendres | Aj. Montmeló

A partir d'aquest divendres ja poden tornar tots els paradistes del mercat ambulant de Montmeló. Tanmateix, hi haurà algunes modificacions pel que fa a l'emplaçament per respectar les distàncies mínimes de separació que preveu la normativa. Totes les parades que hi havia al carrer Diputació es posaran al segon tram del passeig de les Corts Catalanes, a continuació de la fruita i verdura. Estaran situades a la carretera, a les dues bandes de la rambla i mirant cap al centre de la rambla.

El carrer Diputació és massa estret per assegurar la distància mínima reglamentària i no s’hi podien quedar.

Pel que fa a les parades de la Plaça, tot i que no es mouen de la mateixa plaça, estaran amb una nova distribució, assegurant així el compliment dels nous requisits.

Igual que en el cas del comerç sedentari, les parades del mercat hauran de tenir gel hidroalcohòlic i guants a disposició de la clientela, i respectar la resta de requeriments per a l’activitat de venda. Les persones que desitgin fer qualsevol encàrrec podran trobar tots els telèfons dels paradistes a la guia web municipal, al costat de la guia de comerços i empreses del poble.

D'altra banda, el consistori apunta que "per tal de donar resposta a les demandes dels paradistes i també per donar el màxim de servei a la ciutadania s’ha previst la tornada de totes les parades del mercat des del primer dia en què això ha estat legalment possible".

Edicions locals