Montmeló demana a la ciutadania propostes per una festa alternativa

L'ajuntament ja va anunciar la suspensió de la festa major

Cultura

Montmeló demana a la ciutadania propostes per una festa alternativa
Montmeló demana a la ciutadania propostes per una festa alternativa | Diables Montmeló

L'Ajuntament montmeloní ha engegat una recollida de propostes d'activitats per celebrar la Festa Major des de casa.

"Tal com us anunciàvem a finals del mes d'abril en el comunicat de suspensió de la Festa Major, l'Ajuntament ha estat treballant per trobar altres propostes de celebració amb l'objectiu de compensar el buit que deixa aquesta cancel·lació", apunten des del consistori.

En aquest sentit, l'Ajuntament va avaluar la setmana passada conjuntament amb les entitats del poble la possibilitat de dur a terme activitats que compleixin les mesures de seguretat requerides per la situació actual, però que permetin celebrar una festivitat diferent. És per això que demanen a la ciutadania compartir el seu enginy per trobar les activitats que permetin celebrar una festivitat, tot i que sigui diferent. L'Ajuntament ha creat un apartat al web municipal perquè cadascú pugui aportar-hi les seves propostes.

Des del consistori apunten en un comunicat: "La situació és complexa i incerta, i es fa difícil amb les mesures establertes per la pandèmia pensar amb les activitats que cada any realitzem". Per tot plegat, hi afegeixen: "Us demanem propostes innovadores que respectin les mesures i que omplin el poble de colors i música, encara que les hàgim de sentir des de casa. Sabem que podem fer un nou sarau! Però us necessitem per fer-lo entre tots".

Edicions locals