L'Sporting Montmeló, pendent dels descensos de la Federació Catalana de Futbol

El sènir masculí ocupa l'últim lloc del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana

Esports

| Ona Cervera

Mentre el FS Parets i el Barri Can Calet no pateixen per mantenir la categoria de la Divisió d'Honor, l'Sporting Montmeló està pendent de si la Federació Catalana de Futbol finalitza el curs amb descensos o no. El conjunt montmeloní ocupa l'últim lloc del grup 1 de la Divisió d'Honor. "Nosaltres volem que la temporada s'anul·li", explica el president del club, Manolo Calvo. 

El club, que ja ha estat consultat per l'ens federatiu, ha proposat que no hi hagi descensos "perquè no és just quan encara quedaven jornades per disputar i no hi havia res decidit", admet Calvo, que remarca: "tanmateix, no hi havia res decidit per decidir un campió".

Tot i la situació, el Montmeló ja treballa en la pròxima temporada projectant els equips de base i respecte al primer equip masculí sense saber si es mantindran a la Divisió d'honor o baixaran. "Si és a Divisió d'Honor, millor. Tenim uns quants juvenils que pujaran al primer equip", explica el president, que està a l'espera de com resolt la situació l'FCF. 

 

Edicions locals