Canviem Montmeló titlla el nou govern format pel PSC i ERC de 'decebedor i deslleial'

Afirmen que no els han comunicat formalment el contingut polític del pacte

Política

Canviem Montmeló, el principal partit de l'oposició al consistori, ha definit el nou govern format pel PSC i ERC de "decebedor i deslleial" i ha anunciat que es disposa "a liderar l’alternativa social i política" a aquest govern.

La formació encapçalada per Jordi Manils ha criticat aquest pacte tant en la forma com en el contingut. Pel que fa a la forma, l’executiva de Canviem Montmeló manifesta "que no se’ns ha comunicat formalment el contingut polític d’aquest pacte, que no existeix cap document que n’expliqui els acords que l’hagin pogut motivar i que l’alcalde va suspendre el ple municipal del març, evitant que els grups polítics poguéssim opinar i la ciutadania pogués informar-se".

Pel que fa al contingut, apunten que "és un acord covard i incongruent que perjudicarà la ciutadania de Montmeló". Tanmateix, no faran "cap més valoració pública d’aquest pacte fins que superem la situació d’extrema emergència que viu el país i el nostre poble, que és la nostra prioritat en aquests moments".

Per tot plegat, i amb el context actual d'estat d'alarma, Canviem considera "una enorme irresponsabilitat i deslleialtat institucional fer públic l’acord en aquest moment. Especialment davant la mà estesa i bona actitud que estàvem mantenint els altres grups de l’oposició".

Per últim, Canviem seguirà "estenent la mà per tot allò que tingui a veure amb la crisi derivada de la Covid-19 i treballant per millorar la vida dels montmelonins i montmelonines".

Edicions locals