Junts per Montmeló considera 'incongruent' l'acord de govern entre PSC i ERC

No entén que el mandat passat ERC trenqués el pacte "per dignitat" i que ara el reediti

Política

Dídac Santisteban, coordinador de Junts per Montmeló
Dídac Santisteban, coordinador de Junts per Montmeló | D.S.

L'acord de govern entre el PSC i ERC a l'Ajuntament de Montmeló, que va avançar el diari Som, ja ha generat les primeres reaccions polítiques. Junts per Montmeló, partit sense representació al consistori i que està encapçalat per Dídac Santisteban, ha titllat el pacte d'"incongruent".

En un comunicat expliquen: "En ple estat d’alarma pel coronavirus, ens assabentem de la reedició de l’acord de govern entre el PSC i ERC a Montmeló –mateix acord que hi va haver al consistori el 2015–. En aquest sentit, considerem incongruent que ERC trenqués 'per dignitat' l’acord amb el PSC la legislatura anterior si hi havia la intenció de reeditar-lo després de les eleccions municipals".

Des del partit afegeixen que continuaran "fent una oposició lleial als nostres principis i fidels al compromís que vam assumir el maig del 2019", i asseguren que seran "al costat o enfront del govern de Montmeló en funció del que considerem millor per al municipi, d’acord amb el nostre projecte de poble, i tenint presents les persones que ens van fer confiança a les urnes i el que representa Junts per Catalunya".

Edicions locals