Jordi Turull surt de la presó per treballar en un bufet d'advocats en aplicació de l'article 100.2

Podrà deixar el centre dotze hores al dia de dilluns a divendres

Política

Jordi Turull surt de la presó per treballar en un bufet d'advocats en aplicació de l'article 100.2
Jordi Turull surt de la presó per treballar en un bufet d'advocats en aplicació de l'article 100.2

Parets del VallèsRedacció / ACN

L'exconseller paretà Jordi Turull ha sortit aquest dimarts al matí per primer cop de la presó de Lledoners per treballar en un bufet d'advocats de Terrassa. Ho ha fet una mica abans d'un quart de nou en aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari, tal com va acordar la setmana passada la Junta de Tractament de la presó.

L'han recollit la seva dona i la seva filla. Tots tres han sortit caminant i s'han dirigit a l'aparcament, on han agafat el cotxe en direcció a Terrassa. Ell anava de copilot. Turull podrà sortir del centre penitenciari dotze hores al dia de dilluns a divendres. Dilluns va sortir de la presó Josep Rull, també per treballar.
 
De fet, tots els presos independentistes ho han pogut fer ja per diferents motius, ja sigui per treballar, per fer voluntariat o per cuidar de familiars.


"No és ni de bon tros la llibertat"

Només sortir, l'exconseller ha publicat al seu compte de Twitter que malgrat que "després de tants dies entre barrots, de tantes presons", comença a sortir per treballar, "no és ni de bon tros la llibertat". En la mateixa piulada ha reconegut, però, que surt "carregat d'infinita gratitud a tantes persones per tant i amb les conviccions i el compromís polític intactes".

Rebuda a Terrassa

Turull i Bragulat a la seva arribada a Terrassa FOTO: F.T. / MónTerrassa

 

L'exconseller ha arribat a la plaça Vella de Terrassa, al bufet d'advocats Badia on desenvoluparà tasques de responsable de l'àrea de dret públic, on ha tingut una càlida rebuda per part d'un grup d'unes 200 persones concentrades, segons ha informat MónTerrassa. També hi havia la dona de Josep Rull, que ha estat la primera a abraçar-lo, així com representants de Junts per Catalunya, com Eduard Pujol. 

Edicions locals